Afbeelding Afbeelding Afbeelding Je kunt je nu inschrijven voor de Panda Paas Puzzelrit! https://fiatpandaclub.nl/meetings/pandapaaspuzzel2024/

Fiat Panda III-schetsen

Alles over het nieuws rondom Fiat.

Moderator: Nieuwsmoderator

Plaats reactie
Gebruikersavatar
kees5
Forumgebruiker
Berichten: 1062
Lid geworden op: 26 jun 2016 19:45
1e Panda-achtige: Kia Picanto X Line 100 PK 2021
Been thanked: 2 times

Fiat Panda III-schetsen

Bericht door kees5 »

vertaald met google.

Afbeelding

Afbeelding

Meer volwassen, geëvolueerd, gegroeid in omvang en inhoud, maar altijd diep Panda. Een auto met een zo sterke connotatie dat deze niet eenvoudig kan worden gedefinieerd als een auto uit het A-segment. Het wordt een Fiat-submerk genoemd vanwege zijn sterke imago, zoals in het geval van de 500

Hier zien we enkele schetsen gemaakt door Roberto Giolito, voormalig directeur van Fiat-ontwerp en voormalig hoofd van het team dat het Fiat Panda III-project leidde. Behandeld in vorm en detail, levendig van kleur, was de Panda de eerste auto ontworpen door het Fiat Style Center na de 500 en profiteerde van alle positieve lading die de laatste teweegbracht in ontwerpers, van wie velen aan beide werkten de projecten.



Iniseme alla 500 is het meest verkochte A-segment in Europa en de bestverkopende auto in Italië. In 2020 wordt het vernieuwd met veel verrassingen. Het begint met de eerste paar maanden, wanneer een MY arriveert en de hybride zoals op de 500 (lees hier). De Sport-versie lijkt te worden bevestigd met enkele technische verschillen ten opzichte van normale Panda's. Maar er zullen ook andere nieuwe versies komen en vooral een totale restyling van het model.

Dus het verandert van binnen en van buiten, er komt nieuwe apparatuur en meer technologie aan. Nieuwe beveiligingssystemen en nieuwe bridge om het scherm voor het Uconnect-multimediasysteem te hosten. Als we het nieuwe motorengamma en de Sport-versie in het eerste deel van 2020 zien, is de rest te zien in de tweede helft van het jaar. Panda vernieuwt zichzelf daarom en zal nog lang in Italië blijven, met 500E en 500X.

Bron@Passione Auto Italiane

Gebruikersavatar
4RN01D
Forumgebruiker
Berichten: 577
Lid geworden op: 24 mei 2018 13:30
1e Panda-achtige: 900 Young 2000 [overleden]
2e Panda-achtige: 1.1 Smile 2002
Been thanked: 4 times

Re: Fiat Panda III-schetsen

Bericht door 4RN01D »

De simpele opzet van het dash spreekt me aan, maar ik vind dat de buitenkant meer op de Centoventi zou moeten lijken...
Panda 1.1 :D SMILE

Plaats reactie

Terug naar “Het Nieuws”